06 - 47 95 40 96 info@subtieldesign.nl

Werk

iliStyle Corporate & Web

Wat je vraag ook is aan Ilse: iliStyle combineert, styled, geeft kleur en maakt sfeer voor elke ruimte en gelegenheid. Subtiel Design heeft het logo opgefrist en in twee fasen een website gelanceerd. De stijlvolle responsive website ademt de sfeer uit die iliStyle ook in haar projecten overbrengt.

Beauty Control - Gifts

Waar maak je nieuwe en huidige klanten blij mee? Met een cadeaubon. Je maakt als onderneming een goede indruk en dat kun je soms maar één keer doen …

Een stijlvolle kaart en envelop zijn het eindresultaat geworden van een mooie samenwerking.

Hil-Coatings - branding

HilCoating is dé coating specialist in Hilversum. Het succesvolle familiebedrijf is al tientallen jaren een begrip en ging van vader op zoon. Het was duidelijk dat de vormgeving niet meer paste in deze tijd. Subtiel Design zorgde voor een nieuw gezicht en een heldere uitstraling.

Nida Zegers - Coaching

Starten als professional kan niet zonder een passend en doelgericht karakter vertaald naar een goed design. Voor Nida Zegers mocht Subtiel Design haar communicatiemiddelen vormgeven.

Verschilmakers - Corporate & Web

‘De energie van vandaag zetten we in voor overmorgen.’ Op geheel eigen wijze neemt dit drietal met energie en spirit opdrachten aan die zich richten op maatschappelijke verandering en het ingang zetten ervan.

Subtiel Design heeft een logo en huisstijl ontworpen die het aansprekend
gezicht van deze kracht is.

kom in contact
let's talk and create!

 Vul dit formulier in en geef aan waarmee ik je kan helpen.
Ik reageer binnen een dag.